Menu

zoeken

160715 Barrier tunnel HaulstersingelOUWSTERHAULE - De Haulstersingel wordt vanaf maandagmiddag voor iedereen, ook bestemmingsverkeer, afgesloten. Alleen fietsers kunnen nog gebruik maken van de tunnel. De maatregel wordt getroffen nadat onverlaten vernielingen hebben gepleegd en dingen hebben gestolen.

Het gaat om verschillende materialen die de veiligheid van fietsers moet garanderen, tijdens het zandtransport aan weerszijden van de A6. Met barriers is een scheiding aangemaakt zodat het vrachtverkeer op een veilige manier van de fietsers wordt gescheiden. 

Op dit moment wordt de situatie opgevangen voor de verkeersregelaars. Tot de vernielingen van voor het weekend kon het verkeer geen gebruik maken van de Haulstersingel. Alleen voor het bestemmingsverkeer waren oplossingen bedacht, onder andere met stoplichten. Door de vernielingen kunnen de 'vergunninghouders' in ieder geval tijdelijk geen gebruik maken van de weg, totdat er door de aannemer maatregelen zijn getroffen zodat de tijdelijke situatie weer is hersteld. 

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!