Menu

zoeken

160625 Nieuwsbrief nummer 1 400Sint Nicolaasga – De eerste digitale nieuwsbrief van DeSintNykster.nl is de deur uit. De abonnees kregen voor het eerst een overzicht met de nieuwsberichten van de afgelopen week in hun bus. Voortaan krijgen ze de nieuwsbrief aan het eind van elke week, zodat ze in het weekend op hun gemak alle nieuws uit eigen regio kunnen bekijken.

De lay-out van de nieuwsbrief komt van Peter Wouda van Noordoost.nl, die de website van DeSintNykster.nl ook heeft gebouwd. De rechterkolom heeft hij gereserveerd voor de belangrijkste nieuwsberichten. Ze worden met een fotootje en een korte inleiding gepresenteerd. In de linkerkolom staan de eenregelige koppen van de berichten uit alle andere nieuwsrubrieken.

Banner in de nieuwsbrief
Adverteerders kunnen voor een euro per week hun banner in de nieuwsbrief laten meelopen. Details over de mogelijkheden voor adverteren in de nieuwsbrief staat op deze link.

Wilt u ook elke week de nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om u in te schrijven

Direct lezen? Klik hier.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!