Menu

zoeken

16060859 A6 fileSINT NICOLAASGA - Een botsing met meerdere voertuigen heeft woensdagmiddag rond kwart voor vijf voor een verkeerschaos op de A6 ter hoogte van Sint Nicolaasga gezorgd. Mogelijk zijn er meerdere mensen gewond geraakt. 

Het ongeval vond plaats op de snelweg tussen Lemmer en Joure, tussen het viaduct bij De Heide en de Scharsterrijnbrug. Op die plek zijn de rijstroken versmald vanwege de werkzaamheden aan het nieuwe Knooppunt Joure. Volgens de politie gaat het om een kopstaartbotsing waarbij meerdere auto's betrokken zijn. 

Diverse hulpverleningsinstanties kwamen ter plaatse. Door het ongeval ontstond er een zes kilometer lange file. Het verkeer kon het ongeval over de vluchtstrook passeren, maar stond desalniettemin tot op het viaduct over de Tsjûkemar vast. Rond half zeven werd de weg weer vrijgegeven.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!