Menu

zoeken

05022016SNVV2SINT NICOLAASGA - De Sint Nykster Volleybal Vereniging (SNVV) bestaat zestig jaar. Speciaal voor het jubileum wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober een 24-uurs volleybaltoernooi georganiseerd. 

Eén team neemt het vanaf zeven uur 's avonds 24 uur lang op tegen 48 verschillende tegenstanders. De vereniging zoekt nog naar opponenten. Voor zestig euro kunnen vriendengroepen, gelegenheidsploegen, oud-volleyballers of vaste teams een wedstrijd van een half uur spelen tegen de SNVV'ers. De opbrengst komt voor tachtig procent ten goede aan het Foppe Fonds. Twintig procent gaat naar de volleybalclub. 

Naast het 24-uurs volleybaltoernooi zijn er verschillende andere activiteiten voor de jeugd. Er is bovendien een vrije markt en een dienstenveiling voor iedereen in en rondom het dorp. Het speciale toernooi wordt afgesloten met een eindfeest in de Doniahal.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!