Menu

zoeken

Ladiesnight in 2017Dikke lol tijdens de Ladiesnight in 2017.Een minuut gratis winkelen in de Jumbo Jan Altenburg in Sint Nicolaasga. Daarmee hebben de buurtverenigingen De Grietman en Oan ’t Spoar in Sint Nicolaasga een fraaie hoofdprijs voor hun bingoavond voor vrouwen. Voor de manneneditie staat een keur van andere prijzen op het programma. De wagenbouwclubs organiseren traditiegetrouw twee versies, eentje voor mannen en eentje voor vrouwen. Met het initiatief zamelen ze geld in voor de bouw van hun praalwagens, die in september aan de Allegorische Optocht meedoen.

De Ladiesnight wordt op zaterdag 24 februari 2024 gehouden, de “Mannuh jûn”-bingo is op zaterdag 16 maart 2024. ,,Net als afgelopen jaar zijn er weer allerlei fantastische prijzen te winnen. Het belooft een groot spektakel te worden met allemaal verrassingen’’, aldus de organisatoren.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!