Menu

zoeken

231223 Idskenhuizen kerststolvoorallebewoners 2Heel Idskenhuizen smult de komende kerstdagen van de kerststol van de vereniging voor Plaatselijk Belang. Tien vrijwilligers hebben de verrassing huis-aan-huis bezorgd. Mensen die niet thuis waren, kregen het goedgevulde brood in de brievenbus of – als dat kon - werden ze voor de deur gezet. Tien vrijwilligers deelden zo’n 225 kerststollen uit.

,,Als Plaatselijk Belang bedenken we sinds de coronapandemie in 2020 een leuke attentie voor alle inwoners en leden van de vereniging’’, vertelt vrijwilligster Mirjam Sijbesma, ,,Vorig jaar hadden we een suikerbrood en het haar ervoor een snertpakket. Het idee is ontstaan is in de coronaperiode ontstaan toen we de mensen een hart onder de riem wilden steken. De actie beviel dusdanig goed dat we dit nu ieder jaar doen.’’

Foto: Plaatselijk Belang Idskenhuizen

231223 Idskenhuizen kerststolvoorallebewoners 3

231223 Idskenhuizen kerststolvoorallebewoners

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!