Menu

zoeken

20231213 Straalkracht 1 VrouwenvanNuVerrassend anders was dit jaar de kerstbijeenkomst van Vrouwen van Nu Doniawerstal. Heerlijk genietend van hapjes en drankjes in restaurant Burggolf te Legemeer met sfeervolle achtergrond kerstmuziek van pianist Tjitte Feenstra werden de leden uitgedaagd door choreograaf Marcella Andringa, die met haar workshop Straalkracht het nodige bij de vrouwen losmaakte.

De boodschap was helder: ,,In deze donkere dagen van Kerst doen we er alles aan om ons huis en omgeving te verlichten. Maar hebben we wel in de gaten hoeveel licht we zelf in ons dragen? En weten we ook hoe we dat licht kunnen accentueren door onze kleding, sieraden en manier van doen? Als we ons er meer bewust van zijn, stralen we als vanzelf al meer en ontdekken we wat de kracht van ons eigen licht is.’’ Dat gebeurde met de aanwezige dames ook echt op deze kerstbijeenkomst.

,,Waren we eerst wat afwachtend en sceptisch, dat veranderde alras in nieuwsgierigheid en humor. Pretoogjes alom. Ieder mens heeft een eigen manier om zijn licht te laten stralen, schitteren, sprankelen, glanzen of gloeien. Wonderlijk om hier bewust van gemaakt te worden. Het Kerstfeest binnenkort zal vast in onze huizen een groter lichtspektakel zijn, dankzij onze eigen lichtende aanwezigheid.’’

  • Kom ook kennismaken met Vrouwen van Nu Doniawerstal. Inlichtingen bij de secretaris Jenny Bijma, tel. 06-37375878

Foto: Vrouwen van Nu Doniawerstal



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!