Menu

zoeken

Kerstkoor - bewerkte foto c Noordoost.nlZingend door de straten van Idskenhuizen en Sint Nyk op de vroege morgen van Eerste Kerstdag. Blazers van Crescendo Idskenhuizen en zangers en zangeressen uit Sint Nyk en Idskenhuizen en omgeving gaan ook dit jaar weer op stap.

Zangers van elke pluimage, die samen kerstliederen zingen. De organisatoren nodigen belangstellenden uit om mee te doen, want ,,hoe meer zielen hoe meer vreugd. Of je nu wel of niet kunt zingen is niet belangrijk, met zijn allen wordt het wel wat en liedboekjes zijn aanwezig’’. Dedelnemers mogen of alleen in Idskenhuizen of alleen in Sint Nyk mee willen zingen.

In Idskenhuizen start het straatzingen om even voor 6.00 uur bij Hoekstra Transport en in Sint Nyk om 7.15 uur bij zorgcentrum Doniahiem. Mochten de weergoden de kerstraditie niet goed gezind zijn, dan kan het evenement niet door. Traditiegetrouw is er na afloop weer lekkere aangeklede chocolademelk in de zaal van Doniahiem. Opgave is niet nodig. ,,Kom gezellig meezingen en geef zo jouw kerst een zin(g)volle start.’’

Illustratie: Noordoost.nl



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!