Menu

zoeken

231128 SintNyk Maeykehiem vrijwilligersavond 1000Tijdens de 29ste vrijwilligersavond van zorgcentrum Maeykehiem in Sint Nicolaasga zijn de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze kregen een smakelijke stamppotbuffet voorgeschoteld en werden door bestuurder Trijn van der Meulen in haar welkomstwoord bedankt voor hun inzet. ,,Maeykehiem is trots op het feit dat ze al 29 jaar lang met vrijwilligers uit het dorp en omgeving samen werken en hopen deze samenwerking nog lang voort te mogen zetten.’’

Sommige vrijwilligers draaien al heel wat jaartjes mee. Een van de oud-gedienden is Hennie Koopmans, die al 25 jaar actief is. Appie Jelsma doet het vrijwilligerswerk inmiddels twintig jaar, Janke Oldenburger vijftien jaar, terwijl Ukie van der Schaaf, Petra Post-van Aalsum en Willem de Jong tien jaar in touw zijn.

De tien jaren zijn inmiddels volgemaakt door Susanne Jelsma, Wieke Kooistra, Jannita van Enk, Watze Gras, Liekle Annema, Els Romkes, Jan de Vries en Folkert Rijpkema. Een huldiging voor hun inzet gedurende vijf jaren was weggelegd voor Maaike van der Veen, Douwe van de Lageweg, Tosca Soijer en Jelle Jan Dijkstra.

Geinteresseerd om vrijwilligerswerk binnen Maeykehiem te gaan doen? Neem vrijblijvend contact op met : Martine Zijlstra, coördinator vrijwilligers, 0513-433800 of

Foto: Menno Dijkstra



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!