Menu

zoeken

231118 SintNyk Maeykehiem afscheid BettieFeenstra 1000Dik feest was het zaterdagochtend 18 november 2023 op de locatie Kerklaan van Maeykehiem in Sint Nicolaasga. Bettie Feenstra uit Sint Nyk was veertig jaar in dienst van de instelling voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

 

Speciaal voor het heuglijke feit was de woning waar de jubilaris werkt, was feestelijk versierd. ,,Het is feest, hoera, partytime’’ stond er op een groot spandoek, dat voor het feestje was geregeld. Samen met de bewoners genoot Bettie Feenstra van een smakelijk ontbijtbuffet.

Net klaar met school is Bettie Feenstra als 19-jarige bij Maeykehiem begonnen. Ze maakte veel veranderingen in de organisatie mee. Na de nieuwbouw van de woningen aan de Kerklaan kwam ze daar werken. Ze beleeft altijd veel plezier aan de dagen met de cliënten, vertelt ze. In de loop van de jaren zag ze ook veel collega's komen en ook gaan. Veertig jaar bij dezelfde organisatie doen niet veel mensen haar na, zegt ze. ,,Als ik achterom kijk, zijn de jaren voorbij gevlogen. Op naar nog een aantal jaar erbij.’’

 

Foto: Menno Dijkstra



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!