Menu

zoeken

2020 Sint Nyk van boven RKKerkOmrop Fryslân verzorgt op woensdag 30 augustus 2023 een dag lang een rechtstreekse radio-uitzending vanuit Sint Nicolaasga. De redactie heeft bij het bestuur van Plaatselijk Belang Sint Nyk aangeklopt voor informatie. In de verschillende radioprogramma’s wil de regionale omroep een goed beeld van het dorp, zijn inwoners en de activiteiten geven. Het dorp mag zelf met suggesties komen, maar de redactie houdt ook ruimte in de programmering voor spontane zaken, die ze onderweg tegenkomt.

De tips en ideeën voor de uitzending kunnen naar het bestuur van Plaatselijk Belang Sint Nyk worden gestuurd. Gezocht wordt naar bijzondere of markante inwoners, zoals de sportiefste, een top-vrijwilliger, een ondernemer, familiebedrijf, het grootste gezin, iemand met een leuk huisdier en de eigenaar van een bijzondere tuin. Ook denkt de redactie aan een bijzonder huis, waarvan de bewoners het verhaal kunnen verhalen.

Tijdens de uitzending wil de redactie ook aandacht besteden aan wat er momenteel in het dorp speelt; een actueel thema of vraagstuk. Verenigingen of clubs mogen vertellen over hun sport, muziek en toneel of leuke evenementen, festiviteiten en activiteiten.

Plaatselijk Belang verzamelt alle ideeën en stuurt ze door naar de redactie. Uiterlijk woensdag 7 juni 2023 moeten ze binnen zijn met naam, telefoonnummer en een e-mailadres van de afzender en een korte omschrijving van de activiteit. .

Foto: De Zakenman



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!