Menu

zoeken

SintNyk_kamp_Jeugdspoar_2.jpgDe 47 jongeren van Jeugdspoar in Sint Nicolaasga hebben het tijdens hun jaarlijkse kamp in het hemelvaartweekend ronduit getroffen. Het programma in de bosrijke omgeving van Diever was dit jaar gevuld met allerlei activiteiten.

Behalve een Jeu-de-bouleskampioenschap en levend bingo waren ook een stormbaan, vossenjacht, het interactieve spel kahoot, dropping en levend stratego. Als afsluiter was er een feestelijke bonte avond, waarbij de bestuursleden flink te grazen zijn genomen.

De opzet van het Jeugdspoarweekend is niet veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren. Het aantal opgaven is altijd wel rond de vijftig kinderen. ,,We hebben het super getroffen met het weer, wat natuurlijk zorgt voor een onvergetelijk kamp’’, aldus het bestuur. De ouders werden op de hoogte gehouden met vrolijke dagvlogs, die op instagram en Facebook te zien zijn.

Het kamp was tegelijk de afsluiter van het seizoen. Vanaf september gaat het nieuwe seizoen van start.

Foto's: Jeugdspoar

230521 SintNyk kamp Jeugdspoar 1

230521 SintNyk kamp Jeugdspoar 3

230521 SintNyk kamp Jeugdspoar 4

230521 SintNyk kamp Jeugdspoar 5Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!