Menu

zoeken

230513 SintNyk Mannenbingo 3 1000Michiel Boelsma uit Idskenhuizen ging er tijdens de Mannuh Jûn-bingo van zaterdag 13 mei 2023 in Sint Nyk met de hoofdprijs vandoor. Hij kreeg een compleet verzorgde barbecue voor twaalf personen. Meer fraaie prijzen gingen de deur uit, variërend van kaarten voor De Bios in Drachten, een pretles vrachtwagen rijden, etenswaren tot een ventilator in de vorm van een velg en diverse gereedschappen.

De Mannuh Jûn-bingo was zeer geslaagd, vertelt mede-organisator Wietske Meijer namens buurtverenigingen WWES en De Grietman. De opbrengst gaat naar de beide praalwagenbouwploegen voor de Allegorische Optocht van 2023. Hetzelfde geldt voor de opbrengst van de Ladiesnight-bingo van februari 2023, waar een minuut gratis winkelen in supermarkt Jumbo in Sint Nyk de hoofdprijs was. De presentatie van de mannenbingo was in de handen van de als oermannen verklede Laurens Schaap en Jelle Jelsma. Met veel humor praatten zij de avond aan elkaar.

,,We hadden een mooie opkomst en de heren waren erg enthousiast. We waren er verbaasd over zo stil het nu en dan was. omdat ze in opperste concentratie en fanatiek meespeelden. Naarmate de avond vorderde en de tapkraan langer open stond, misten sommige deelnemers wel eens wat bingogetallen. Niettemin ging er luid gejuich op als iemand bingo had’’, aldus Wietske Meijer van buurtverenigingen WWES en De Grietman. Ze zegt de sponsoren zeer erkentelijk te zijn voor het helpen slagen van twee succesvolle bingo-avonden.

Foto's: Menno Dijkstra

230513 SintNyk Mannenbingo 1 1000230513 SintNyk Mannenbingo 2 1000Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!