Menu

zoeken

Akkrum saxofoonkwartetSAKS c TvdWoude 1000Een muzikale fietstocht op zondag 4 juni 2023 langs Scharsterbrug, Idskenhuizen en Langweer. In elk dorp vindt een concert van professionele Friese musici plaats. De organisatie is in handen van stichting Noorderwind Muziekproducties, die een afwisselend programma heeft samengesteld. Monique van der Ven begeleidt sopraan Fardau van der Woude op piano, saxofoonkwartet SAKS treedt aan en de slagwerkers van de Slagwerkfabriek zijn van de partij.

Noorderwind vindt het belangrijk dat de concerten voor een ieder toegankelijk zijn. Bezoekers zijn ook zonder fietstocht wselkom bij de concerten . Voor de jeugd tot en met zeventien jaar zijn de concerten gratis, voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders is er een aantal vrijkaarten en ook voor minima is er een regeling. Het project is mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van gemeente Fryske Marren en Stichting Westermeer.

Voor opgave en vragen kunt u mailen met

Foto: T. van der Woude

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!