Menu

zoeken

220325 Ouwsterhaule busmuseumHet Nationaal Openbaar Vervoer museum in Ouwsterhaule houdt op zaterdag 25 maart 2023 een open dag vanwege het twintigjarig bestaan. Bezoekers kunnen die dag een kijkje achter de schermen van het museum nemen.

In tegenstelling tot de reguliere openingstijden is het onderdelenmagazijn tijdens de open dag voor bezoekers geopend. Autobusliefhebbers kunnen er ook onderdelen kopen. In het museum lopend e hele middag vrijwilligers rond om toelichting te geven over het onderhoud en reviseren van de autobussen in het museum. De digitaal aangestuurde treinenbaan is ook in werking. Verder geven vrijwilligers informatie over het huren van de oude bussen van het museum en het organiseren van een feestje in stijlvolle omgeving.

De Friese troubadour Adri de Boer is van de partij om de feestelijke open dag muzikaal luister bij te zetten. Bezoekers kunnen op gezette tijden met een museumbus een rondrit door de omgeving maken. De open dag is van 12.00 tot 16.00 uur.

Foto: NOV-museum Ouwsterhaule

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!