Menu

zoeken

kerstman fb 2022Het uitbrengen van de kersteditie is elk jaar weer een hele klus. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en zijn de lijnen uitgezet.Samen met onze vaste journalist Brenda van Olphen van Persbureau Noordoost proberen we ook in 2023 er weer iets moois van te maken.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Inmiddels zijn de eerste interviews voor verhalen in de Kersteditie geweest en het belooft ook weer iets verrassends te worden.

Zijn er nog activiteiten  uit het verspreidingsgebied van De Zakenman, die in de kersteditie meegenomen kunnen worden, dan horen we het graag. Melden bij Harry en Alie Nota tel 0513-432491 of mail zakenman@ notastnyk.nl.

Ook in deze kersteditie ruimte voor uw Kerst / nieuwjaarsgroet. Ook deze kunnen zich aanmelden via

Foto’s en ander kerstnieuws graag ook naar dat adres sturen. Alleen foto’s van goede kwaliteit zijn en minsten 1 Mb groot.

Alvast bedankt, redactie De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!