Menu

zoeken

10010650 poes paard man vogel geit silhouetSINT NICOLAASGA - Bij Zwerfdierenopvang de Nomadenhof in Sneek is zondag een 10 weken oude kitten binnengebracht. Het zwart-witte kitten is in de omgeving van It Perron in Sint Nicolaasga gevonden. 

De Nomadenhof heeft de afgelopen maanden meer katten uit de omgeving opgevangen. Op 19 juni zijn 4 kittens van 7 weken, uit omgeving Langwarderdyk Sint Nyk binnen gebracht en op  24 juli een schildpad kitten van 11 weken oud uit de omgeving Veldstraweg in Ouwsterhaule.

Zwerfdierenopvang de Nomadenhof is gevestigd aan de Leeuwarderweg 93 te Sneek (in het Zwettebos). De opvang is telefonisch bereikbaar onder nummer 0515-413399, voor melding van vermiste en gevonden dieren. De Nomadenhof is alleen op telefonisch afspraak geopend, van maandag tot en met zaterdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur. 

Ook voor aanmeldingen van verkeersslachtoffers onder de dieren kunt u met bovenstaand nummer contact opnemen. Zie ook eens op de website: www.nomadenhof.net

(Foto: noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!