Menu

zoeken

schoonmaakactie 2Reinier van der Werf (11) uit Sint Nicolaasga wil op 17 september met honderd mensen afval rapen. De inschrijving voor deelname sluit zaterdag 10 september.

Reinier organiseert hij nu al drie jaar de World Clean Up Day in Sint Nicolaasga. Het begon drie jaar geleden klein met vrienden, familie en buren. Dit jaar wil Reinier het groter gaan aanpakken. Dit jaar wordt het groter aangepakt: maar liefst honderd mensen gaan helpen opruimen. Reinier heeft hulp: klasgenoot Mette, haar broertje Diets en de moeders Marije en Afke helpen met organiseren.

De actie start om 10 uur en om 14 uur vanaf De Wissel aan de Stationsstraat 16 in Sint Nicolaasga. Deelnemers krijgen dan een consumptie en opruimmaterialen en kunnen een van de routes lopen of fietsen. Om half 1 en half 5 verzamelt iedereen om al het afval in te leveren. Deelnemers krijgen een attentie als dank voor het meedoen.

Aanmelden kan tot 10 september via . Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina en/of Insta-pagina Rommelridders Sint Nyk.

Lees ook: Reinier (9) jaagt op zwerfafval

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!