Menu

zoeken

donderdagmorgen 2022 2SINT NICOLAASGA – De eerste praalwagens worden al op Marktplaats te koop aangeboden. De negen meter lange Mario kartwagen van De Fûgeldobbe staat als set te koop, inclusief de kostuums en exclusief de karts. Ook publieksprijswinnaar The Black Pearl van It Klimmerblêd wordt te koop aangeboden.

De Mario Kartwagen is uniek. De wagen heeft een start- en finishlijn met een doorgang van drie bij drie meter. Volgens een van de bouwers is nog nooit iemand onder een praalwagen doorgereden tijdens de Allegorische Optocht. De wagen heeft ondanks dat unieke element geen publieksprijs gewonnen. De verkoop moet binnen een week plaatsvinden, daarna wordt de wagen gedemonteerd. 

The Black Pearl staat sinds donderdagavond te koop. Het schip, dat op schaal een op drie gebouwd is, won dit jaar de eerste publieksprijs. 

De kleine 'wagen' De Parels van Sint Nyk hoopt ook van eigenaar te wisselen. De twee roze schelpen worden ook op het handelsforum te koop aangeboden. 

(Foto: De Zakenman)

donderdagmorgen 2022 136

 

Klimmerbled



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!