Menu

zoeken

camping doniahiem 7Bewoners van zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga hebben dinsdagmiddag onder professionele begeleiding van Jan van der Werf van Sportvisserij Fryslân gevist. De activiteit was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. 

Het was een serieuze wedstrijd, waar het natuurlijk om degene ging die de meeste vis uit het water slingerde. De dames Kornelis en De Jong- Bles vielen samen met de heer Bekema in de prijzen.

"Camping Donia"
Sinds gisteren kunnen de bewoners van Doniahiem een bezoek brengen aan camping "Donia". Deze camping is te vinden in de tuin van Doniahiem. De komende weken hebben de activiteiten een zomers karakter. Vrijdag was er een ijscokar  met boerenijs aanwezig.

Muziek, een zomerbingo, zomerspelen en een barbecue komen ook nog voorbij de komende weken

(Foto's Doniahiem)

 

camping doniahiem 1camping doniahiem 2camping doniahiem 3camping doniahiem 5camping doniahiem 6camping doniahiem 8camping doniahiem 9Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!