Menu

zoeken

2020 Sint Nyk van boven 28Hans Schilder uit Sint Nicolaasga is psycho-oncoloog. Hij vindt de wonderbaarlijke genezing door Titus Brandsma zeker mogelijk. ,,Ik heb zelf nog veel extremer voorbeelden meegemaakt", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. De genezing door Titus Brandsma is aanleiding voor zijn heiligverklaring aankomende zondag. 

Michael Driscoll (80) uit Florida vertelde dinsdag over zijn genezing in de Leeuwarder Courant. De pater is genezen van een agressieve, uitgezaaide vorm van huidkanker door te bidden tot de Friese karmelietenpater. De Amerikaan hield daarbij een reliekhouder met een stukje stof, dat van kleding van Brandsma geweest zou zijn, tegen zijn hoofd en zijn nek, de plekken waar de huidkanker zat.

Wonderbaarlijke genezingen zijn mogelijk, concludeert Schilder uit sint Nicolaasga. ,,Maar je moet er wel echt voor gaan, is mijn ervaring. Met hart en ziel. Een houding van ‘baat het niet, schaadt het niet’ is onvoldoende.’’

Lees het hele verhaal in de Leeuwarder Courant van vrijdag 13 mei. 

Lees ook: Heiligverklaring Titus stap dichterbij

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!