Menu

zoeken

© TK PhotographyDe zaterdag van het Beachrockers Festival op recreatiegebied de Ulesprong in Sint Nicolaasga is uitverkocht. Voor de vrijdag zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Het is de eerste editie van het festival sinds de coronacrisis.

De organisatie meldt op de sociale media ontzettend trots en blij te zijn met het resultaat. ,,Na een lastige twee jaar zonder evenementen is dit een mooie opsteker. De drang om weer te beginnen is ongelofelijk”, zegt Gerrit Kooystra, ,,Wij zijn een evenementenorganisatie en willen weer mensen bij elkaar brengen. Festivals brengen dé kostbare momenten en herinneringen waarin we het leven vieren, de liefde vieren en iedereen accepteren. Dat heeft nu bijna twee jaar stilgestaan.”

Op het festival treden onder andere Ronnie Flex, Benny Rodrigues, Frenna, Joost & Michel de Hey op. Het Beachrockers Festival vindt plaats op 1 en 2 juli.

(Foto: Beachrockers 2016/archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!