Menu

zoeken

DORPSHUIS DE STJELP 2 1IDSKENHUIZEN – Dorpshuis De Stjelp in Idskenhuizen heeft 65 sponsoren gevonden die de stichting steunen.

,,Wat een mooi aantal sponsoren hebben er gereageerd op de sponsorwerving voor Stichting Dorpshuis Idskenhuizen”, meldt het bestuur op haar kanalen, ,,Maar liefst 65 sponsoren hebben zich aangemeld! Hier zijn wij als stichting Dorpshuis natuurlijk enorm trots op.”

Het dorpshuis heeft het zwaar sinds de coronatijd. De stichting is afhankelijk van de activiteiten die worden georganiseerd door verenigingen uit het dorp. De lockdown maakt deze activiteiten en daarmee een inkomen onmogelijk.

Sponsoren kunnen nog steeds een machtigingsformulier inleveren. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Dorpshuis De Stjelp.

De Stjelp zoekt nog vrijwilligers die bijvoorbeeld een bardienst willen draaien, kunnen helpen in de schoonmaak of willen begeleiden bij activiteiten. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur op .

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!