Menu

zoeken

Repair caféSINT NICOLAASGA - Na twee jaar waarin de richtlijnen van de regering nauwlettend werden opgevolgd, zijn de Hobbywerkplaats en de Creatheek vanaf maandag 28 februari 2022 weer normaal open.

Dit houdt in dat de verschillende beperkingen zijn opgeheven. De club kan weer bijeenkomen zoals dat voor de coronacrisis gebeurde.

Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn de knutselaars van de Hobbywerkplaats weer in de werkplaats aanwezig en de schildersgroep, de beeldhouwers en de breigroepen op de voor hen bestemde avond of middagen. Nieuwe leden zijn in alle groepen welkom.

Ook het Repaircafe is weer zonder beperking open: iedere eerste woensdagmiddag van de maand (ook woensdag 2 maart) staan weer mensen klaar om kleine reparaties uit te voeren. Jan Buitenga: ,,Leuk om te weten: in de afgelopen twee jaar zijn er ondanks de gedeeltelijke sluiting toch zo’n dertig klusjes opgepakt."

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!