Menu

zoeken

culinaire wandeltochtHUISTERHEIDE - Voor de afgebroken culinaire kuierwandeltocht van 19 december 2021 is een nieuwe datum vastgesteld. De inhaaldag wordt nu gehouden op 13 maart aanstaande gehouden.

De culinaire kuierwandeltocht begint en eindigt bij Eetboerderij Blaauwpleats waar u kunt genieten van het voor- en nagerecht. Verder leidt de tocht ook nu langs Boornzwaag bij Helder puur genieten, brasserie Anders in Langweer én in plaats van De Oorsprong staan Iwan en Ria Zuchowski  halverwege de route, waarbij op elk van deze locaties kunt genieten van een hapje en drankje.

Deelnemers van de afgelaste wandeltocht hoeven zich niet meer aan te melden hun kaarten zijn ook  13 maart geldig  Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wandelaars kunnen zich aanmelden bij de Blaauwpleats. De starttijden zijn om 11.00 uur, 11.30 uur, 12.00 en 13.00 uur. Aanmelden kan via https://www.deblaauwpleats.nl/kuierwandeltocht/

(Foto's: Archief De Zakenman)

wandeltocht



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!