Menu

zoeken

Burgemeester Fred Veenstra liggendDe nieuwjaarstoespraak van burgemeester Fred Veenstra is donderdag 6 januari live te volgen. De toespraak wordt via YouTube en de website van de gemeente De Fryske Marren uitgezonden. 

Naast de burgemeester, spreken ook een aantal bekende personen in de gemeente zoals John van Arnhem, bestuurder van zorggroep Hof en Hiem uit Sint Nicolaasga. Verder worden Cor Reijenga, teamchef politie, Geeske Wiendels, eigenaresse van Hotel Jans in Rijs en secretaris Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Fryslân Joop Meinsma, vice-voorzitter van de gemeenteraad en Rika Tulner, bestuurder van onderwijsstichting Nije Gaast aan het woord gelaten. 

Samen met hen blikt burgemeester terug op 2021 en kijkt hij vooruit naar 2022; met ieders indruk, wensen en verwachtingen in deze bijzondere tijd. De toespraak en gesprekken zijn vanaf 19.00 uur volgen. De eindtijd van de uitzending is 19.20 uur.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!