Menu

zoeken

270251526 1403028693447420 6882317494875884003 nIDSKENHUIZEN – Plaatselijk Belang Idskenhuizen heeft aan alle 235 huishoudens in het dorp een snertpakket uitgedeeld.

Het soeppakket is voorzien van een sticker met de tekst: ‘Met elkaar en voor elkaar’. Het pakket bevat alle ingrediënten voor de snert, inclusief de bekende rookworst.

Tien vrijwilligers hebben met vijf volle kruiwagens de pakketten straat voor straat uitgedeeld. ,,We waren zo klaar”, zegt Aukje Hoekstra van Plaatselijkp Belang Idskenhuizen.

Het soeppakket moet de inwoners een hart onder de riem steken. Normaal gesproken heeft Idskenhuizen een samenkomst bij de kerstboom in het dorp. ,,We drinken dan met z’n allen chocolademelk. Maar dat gaat vanwege de coronamaatregelen niet. Daarom hebben we de tasjes uitgedeeld. Zo kunnen we iedereen bedanken voor alle hulp van het afgelopen jaar, in welke vorm dan ook.”

(Foto: Plaatselijk Belang Idskenhuizen)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!