Menu

zoeken

lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021 5SINT NICOLAASGA - Bewoners en personeel zijn op Tweede Kerstdag verrast met lekkere poffertjes van Richard Klooster. Mevrouw Alberts-Slot, de schoonmoeder van Richard Klooster, woont in WilhelminaOord en heeft een vervelende periode achter haar rug. Zij kon wel een oppeppertje gebruiken

De traktatie werd door iedereen zeer op prijs gesteld en bewoonster mevrouw De Lang stond in haar beste jas bij de nieuwe kraam van Richard Klooster en smulde heerlijk van Hollandse lekkernij.

Personeel van WilhelminaOord hield Emile Klooster aan het werk en sjouwden af en aan om de andere bewoners van een portie te voorzien.

(Foto's: De Zakenman)

 

lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021 1lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021 2lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021 3lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021 5lekkerepoffertjes wilhelminaoord 2021

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!