Menu

zoeken

ZonnebloemloterijDrie prijzen in Langweer en vier in Sint Nicolaasga zijn er in de Zonnebloemloterij gevallen. De afdeling Sint Nyk en omstreken verkocht in totaal achthonderd loten, niet alleen aan de deur maar ook online. Per lot mag de afdeling 1,50 euro aan de eigen activiteiten besteden. ,,Het geld blijft dus grotendeels in de regio’, aldus het bestuur van de plaatselijke afdeling.

De opbrengst van de Zonnebloemloterij gaat naar dagjes uit, lokale activiteiten en aangepaste vaarvakanties voor lichamelijk gehandicapten. De vereniging helpt ook bij het toegankelijk maken van pretparken, dierentuinen en voetbalstadions. Ook zijn er verdeeld over heel Nederland vijftig rolstoelhuurauto’s.

De winnende lotnummers zijn te vinden op www.zonnebloem.nl/loterij. Ook hangen ze op het prikbord bij de Jumbo in Sint Nicolaasga.

Foto: De Zonnebloem



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!