Menu

zoeken

14101365 ZwartwittepoesKatIn korte tijd zijn op verschillende plekken in totaal elf kittens gedumpt. Het grootste aantal – zes – zat in een doos, die in het bos aan de Bramerstraat in Idskenhuizen werd gevonden. Drie Cyperse kittens van zo’n zeven weken oud werden op de Scharren in Scharsterbrug aangetroffen. Nog eens drie even oude zwartwitte jonkies lagen in de omgeving van De Rylst in Sint Nicolaasga.

 

Zwerfdierenopvang De Nomandenhof in Sneek heeft alle dieren op 7 juli 2021 geregistreerd. De rechtmatige eigenaren kunnen de kittens afhalen.

Het asiel van De Nomadenhof is aan de Leeuwarderweg 93 in Sneek gevestigd, in het Zwettebos. Telefonisch zijn de vrijwilligers bereikbaar op 0515-413399. Vanwege de corona-pandemie alleen op afspraak open van maandag- tot en met zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

UPDATE

De drie kittens van Scharsterbrug hebben van de medewerkers in de zwerfdierenopvang een naam gekregen: Qwinty, Qwinzel en Qwatta(op de foto's van boven naar beneden). ,,Als hun baas niet komt mogen ze 22 juli naar een nieuwe baas, ze zijn niet geschikt voor in een gezin met kleine kinderen'', aldus een woordvoerder van De Nomadenhof.

Kitten 51 Qwinty 375x500 naam

Kitten 52 Qwinzel 375x500 naam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitten 53 Qwatta 375x500 naam



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!