Menu

zoeken

klimmerbled survival 43Ouders van de schoolverlaters van it KlImmerblêd organiseerden vrijdagavond als één van de laatse acties van groep acht een mini-survival tot groot vermaak van de jongeren. 

Tot grote hilariteit van deelnemers en de ouders werd de Ald Feart overgestoken. Het eindpunt van de survival was de Wissel waar de kinderen op veilige afstand van de ouders nog van de disco genoten.

Komende maandag is er nog de afsluitende musical voor de ouders en kunnen de kinderen afscheid nemen van de voor hun zo vertrouwde school. Na de vakantie melden de kinderen zich bij het voortgezet onderwijs,

(Foto's: De Zakenman)

klimmerbled survival 2klimmerbled survival 3klimmerbled survival 4klimmerbled survival 8klimmerbled survival 14klimmerbled survival 15klimmerbled survival 19klimmerbled survival 24klimmerbled survival 26klimmerbled survival 30klimmerbled survival 31klimmerbled survival 34klimmerbled survival 37klimmerbled survival 38klimmerbled survival 42klimmerbled survival 47klimmerbled survival 51klimmerbled survival 54klimmerbled survival 57klimmerbled survival 58klimmerbled survival 60



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!