Menu

zoeken

10042021 jeugdspoar kickboksen 2Door de weersomstandigheden moest jeugdsociëteit Jeugdspoar uit Sint Nicolaasga zaterdagavond zijn kickboks-clinic onderdak houden. Frank Bouwhuis stelde spontaan de overkapping van zijn loods beschikbaar zodat de clinic door kon gaan.

De in twee verdeelde groepen kregen de nodige tips en stonden onder leiding van Dewi Verseput van Kickssport uit Oudehaske. Na een uitgebreide warming-up mochten de Jeugdpoarleden de handschoenen aantrekken.

De kicksport is een uitstekende sport waarbij de jongeren zich weerbaarder maken en die de nodige discipline vragen, aldus Dewi Verseput. Het enthousiasme voor deze Jeugdspoar-activiteit was groot. Behalve een flink aantal jongens waren er ook dames zich kranig weerden.

(Foto's: De Zakenman)

10042021 jeugdspoar kickboksen 110042021 jeugdspoar kickboksen 310042021 jeugdspoar kickboksen 410042021 jeugdspoar kickboksen 5Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!