Menu

zoeken

8K0A4024Als gevolg van de van overheidswege genomen maatregelen tegen verspreiding van het Corona-virus zal er ook dit seizoen (zo goed als) niet gevoetbald worden op de Renado-terreinen. Kleedkamers en kantine zijn gesloten. Vooral dat laatste betekent een forse financiële aderlating voor de club.  De inkomsten zijn immers beduidend minder. Uiteraard gaat een aantal uitgaven gewoon door. Om dit het hoofd te kunnen bieden organiseert Renado een SNERT- EN DROGE WORST ACTIE.

De weersomstandigheden zijn niet gewoon goed voor een dergelijke actie, maar zelfs super. Het is bokkoud, er ligt sneeuw en ijs, en af en toe schijnt de zon… Kortom: prima weer voor een lekkere winterse wandeling, en daarna genieten van een kom heerlijke erwtensoep, het liefst met plakjes gebakken droge worst.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari verkopen de Renado vrijwilligers de snert en droge worst vanuit een kraam bij Jumbo Jan Altenburg. Steun onze club en de vrijwilligers! Koop daar een paar emmertjes snert en een paar stel droge worsten. Eet u ze niet direkt op? Beiden zijn uitstekend in te vriezen! Betalingen liefst per pin, maar contant behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook online bestellen. Gelukkig gebeurt dat al volop! Als u onderstaande link aanklikt komt u terecht op het bestelformulier. Bestelt u online en woont u in Sint Nyk, Idskenhuizen, Tjerkgaast, Teroele, Dijken, Langweer, Scharsterbrug, Doniaga of Follega? Dan komen wij uw bestelling gratis bij u thuis brengen! Tevens dingen de online bestellers, door middel van hun bestelformulier, mee naar mooie prijzen! Want… om het online bestellen te promoten (in deze onzekere Coronatijden immers wel zo veilig) organiseren wij voor hen (als extra) een loterij!

Klik hier voor uw bestellingen

(Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Gebr. Steneker bv en Jumbo Jan Altenburg) 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!