Menu

zoeken

                               SINT NICOLAASGA – De medewerkers van verzorgingstehuis Doniahiem in Sint Nicolaasga dragen sinds deze week blauwe uniformen. Zorggroep Hof en Hiem neemt hiermee van de traditionele witte uniformen afscheid.  

Zorggroep Hof en Hiem vindt dat het witte uniform voor afstand tussen bewoner en medewerker kan zorgen. Annette Verstraaten, manager facilitair van Zorggroep Hof en Hiem: ,,Als zorgmedewerkers helpen wij ouderen om zoveel mogelijk zichzelf te blijven. We komen soms meerdere keren per dag over de vloer. Vanuit ons gedachtegoed is het belangrijk dat er geen afstand is tussen medewerkers van de zorg en ouderen. Een wit uniform past daar niet meer bij.”

Alle stafleden van zorgmedewerkers tot keukenbrigade en technische dienst dragen een diepblauw uniform met oranje accent. De zorgmedewerkers mogen daarnaast kiezen of ze hun eigen broek of de bijpassende broek willen dragen.

Op de foto v.l.n.r.: verzorgende Geertje Veenstra, hoofd keuken Petra Vrieswijk, hoofd technische dienst Rudi Jonkman en verzorgende Grietje de Vreeze showen hun nieuwe werkkleding/Zorggroep Hof en Hiem



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!