Menu

zoeken

volkstuin 2020 2De Sint Nykster volkstuinvereniging ontfermt zich over de kerstbomen die de komende dagen weer uit de huiskamers en tuin verdwijnen. Kerstbomen met kluit en wortels kunnen op zaterdag 9 januari op de volkstuinen complex nabij de manege de Oorsprong  worden ingeleverd.

De volkstuinvereniging heeft op het complex een perceel vrijgemaakt voor een zeventigtal bomen. De leden hopen de bomen een tweede kans te geven om ze volgende kerst weer te kunnen gebruiken. Ook kan men de boom aan de vereniging geven zodat zij volgende kerst de boom aan een ander kan schenken. Inleveren van de boom kan op 9 januari van 9.30 tot 15.30 uur.

Voor meer inlichtingen en reservering voor een plek kunt u contact opnemen met Oene Bijker via tel.06-53659013 of Chris Gilgien, tel. 06-16289330 of via e-mail: .

Voor liefhebbers van tuinieren is er een kans. Lijkt het u leuk om uw eigen groenten en kruiden te kweken? De volkstuinvereniging Sint Nyk nog enkele percelen op de Kerklaan beschikbaar. Voor informatie over het huren van een tuin mail naar .

(Foto's: De Zakenman)

volkstuin 2020 1volkstuin 2020 3

 

  Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!