Menu

zoeken

DeNomadenhof kat CocoDe kitten Coco is samen met haar zusje Coby aan de Meerweg in Ouwster-Nijega gevonden. Coby heeft inmiddels een eigen plekje gevonden, Coco is teruggebracht naar dierenopvang De Nomadenhof in Sneek.

,,Ze kon niet met de hond in het nieuwe gezin overweg. Coco zoekt daarom een rustig plekje waar ze zonder hond en kinderen kan ontplooien. Coco is een schuw poesje, dat veel tijd nodig heeft om te wennen. Ze zal in het begin klein gehouden moeten worden in een grote hondenbench tot ze goed gewend is’’, aldus de vrijwilligers van de Nomadenhof.

Coco mag wel naar een nieuwe eigenaar. Voor informatie kunt u bellen met 0515-413399.

Het asiel is aan de Leeuwarderweg 93 in Sneek gevestigd, in het Zwettebos. Telefonisch zijn de vrijwilligers bereikbaar op 0515-413399. Vanwege de corona-pandemie alleen op afspraak open van maandag- tot en met zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!