Menu

zoeken

1 rene van aalsumDe vijftigste verjaardag van René van Aalsum uit Sint Nicolaasga op zondag 16 augustus wordt iets anders dan gepland. In plaats van een groot feest, roept de familie dorpsbewoners op om de jarige een kaartje te sturen.

De familie had allerlei plannen om dit jaar van het heigelijke feit iets feestelijks te maken. Helaas moeten de planen worden gewijzigd vanwege de coronamaatregelen. Zo komt er een fikse streep door het feest, is er geen bootreisje met Doeke Brouwer met familie en de medebewoners van de Kerklaan.

René straalt bij diverse muzikale activiteiten zoals concert van het shantykoor zoveel blijheid uit. Al fietsend op zijn skelter heeft hij voor iedereen een vrolijke woordje. Dus een prachtige gelegenheid om hem een kaartje te sturen als dank voor al die vrolijkheid. Adres: René van Aalsum, Kerklaan 80, 8521 KM in Sint Nicolaasga.

Eindelijk is het safier 
René van Aalsum wurdt 16 augustus 50 jier!!
Abraham ; dat lyket hem wol wot.
Een grut feest soe het wurde, mar dit wurdt even oars dit jier...
Mar we meitsje der een mooi feestje fan ,mei lekker iten en een soad bier!
As ferrassing soe it leuk weze dat hij post krijt op syn jirdje

(Foto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!