Menu

zoeken

IMG 6140SINT NICOLAASGA - Negen leerlingen van Zorggroep Hof en Hiem hebben hun diploma’s voor de opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG ontvangen. Alle gediplomeerden worden beloond met een baan bij de zorginstelling. 

De diplomering is corona-proof gehouden met dertig aanwezigen bestaande uit leerlingen en docenten. Familie en vrienden konden de diplomering via een live-stream volgen. In totaal mochten 16 leerlingen van de verschillende zorgorganisaties hun diploma’s in ontvangst nemen.


De leerlingen hebben een twee jaar durende opleiding gevolgd waarin werken en leren gecombineerd wordt. De Inservice-opleiding is een initiatief van Mienskipssintrum Leppehiem, Zorggroep Het Bildt en ROC Friese Poort. De studenten werken tijdens hun studie al in de praktijk binnen de deelnemende zorgorganisaties.
Voor het werk-leertraject is ieder jaar veel belangstelling. In september 2020 gaat de negende groep van de Inservice-opleiding van start.

(Foto: Hof en Hiem)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!