Menu

zoeken

bamMeerdere auto’s in het centrum van Sint Nicolaasga konden deze week even niet van hun plek. Voor de aanleg van glasvezel was pal achter de parkeerplaats een sleuf gegraven. De eigenaren van de auto’s hadden geen zogenaamde ‘graafbrief’ met infromatie over de werkzaamheden ontvangen en wisten van niets.

,,Voor we starten bezorgen we in de directe omgeving graafbrieven met daarin het verzoek om de auto elders te parkeren in verband met werkzaamheden”, zegt perswoordvoerder Bert Ooms van BAM Infra, ,,De mensen die daar wonen en dus een graafbrief hebben ontvangen, doen dat ook. De ingesloten auto's waren van onder andere een medewerker van de Jumbo, die elders woont en dus niet de graafbrief heeft ontvangen. Op het moment dat de eigenaar de auto weg wilde hebben, hebben onze collega’s de geul direct gedicht. Het probleem was daarmee opgelost.”

BAM Infra meldt dat voortaan ook A4-tjes op een rood-wit afzetpaaltje worden geplakt. Daarop komt dan het verzoek om de auto elders te parkeren.

(Foto's: Lammert Homma)

bam1Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!