Menu

zoeken

180118 Maeykehiem vlagZorginstelling Maeykehiem in Sint Nicolaasga is op zoek naar foto’s, filmpjes en berichten die het personeel een hart onder de riem steken. 

De sociale onthouding om de uitbraak van het coronavirus te beperken, voelt volgens bestuurder Trijn van der Meulen onwennig. ,,Het is belangrijk dat we ons maximaal houden aan ‘sociale onthouding’ om risico’s te mijden. Voor onze collega’s die 24 uur per dag voor onze cliënten zorgen gaat die vlieger niet op. De zorg gaat door en onze collega’s doen dat met liefde, zoals alle medewerkers in de zorg.” 

Van der Meulen vraagt hulp om de medewerkers te laten voelen dat iedereen aan hen denkt. ,,Steek hen een hart onder de riem! Nu je toch tijd over hebt omdat je niet meer uit eten gaat, niet meer naar de bioscoop gaat, niet meer naar school of werk kan. Zou je de komende periode hier, het liefst vaker dan een keer, een bericht, foto, filmpje willen plaatsen zodat onze medewerkers zich gesteund voelen?” 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!