Menu

zoeken

maanSCHARSTERBRUG – Bregepop houdt op zondag 5 april ode allereerste Bregepop Familiedag. De derde dag van het festival is gratis toegankelijk. Op de familiedag staan onder andere Maan op het podium en de Radio 10 dj’s Rob van Someren en dj Sven. Ook treedt de top 100 band Stageline op.

De Bregepop Familiedag is voor het hele gezin met voor de kinderen activiteiten zoals ponycycles, dansworkshops, kinderdisco, lasergame, photobooth, springkussens, zweefmolen, schminken, sumoworstelen en bumperball. Bij slecht weer zijn de activiteiten overdekt. De oudere bezoeker kan naar de Bregepub of naar de muzikale optredens. De Bregepop familiedag is van 15.00 uur tot 21.00 uur.

Bregepop vindt zelf op vrijdag 3 en zaterdag 4 april plaats. Deze dagen treden onder andere BLOF, Lucas&Steve, Tino Martin, Miss Montreal, Nielson, Mental Theo op. Kaarten voor deze dagen zijn verkrijgbaar op www.bregepop.nl.

(Foto: Perskit MAAN)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!