Menu

zoeken

BaxSINT NICOLAASGA - De vierde editie van De Zakenman in 2020 is met stormachtig nieuws gevuld. Chiara raasde over het land. De redactie van De Zakenman liet zich niet kennen en maakte een fotoreportage. Bax Tegels PVC vloeren & Vloerverwarming verhuist van Doniaga naar Sint Nyk. De sleutel van het oude pand is inmiddels voor het laatst omgedraaid. Dit weekend opent de nieuwe zaak.

Verderop in de krant: Jun Yi Kunst uit Sint Nicolaasga mag Nederland vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen karate in Japan. Kunstenares Clementine Brandes uit Joure wil zaterdag samen met anderen een verfrissende duik in de Amazonevijver van Sint Nicolaasga nemen. Om 10 uur staat ze klaar voor de korte dompel. 

Voor zover we kunnen nagaan is het de eerste keer in het bijna 70-jarig bestaan dat de Zakenman in het buitenland wordt gemaakt. Onze vaste opmaker Jeroen Kemker van Hunia’s Drukkerij uit Workum zit op dit moment in het Voralgebergte in het Oostenrijkse Bürserberg. Hij heeft afgelopen woensdag en donderdagmorgen even de ski’s laten staan en heeft De Zakenman, op het zonnige terras van zijn appartement, digitaal opgemaakt. 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!