Menu

zoeken

060220 duofiets maeykehiem 2Donderdagmorgen heeft Foppe Haan de een nieuwe elektrische duofiets officieel overgedragen aan de bewoners van nummer 35 van Maeykehiem. De elektrische doorfiets was de laatste wens die ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum die nog in de wensboon hing. Met een stevige subsidie van het Foppe Fonds ging deze laaste wens in vervulling.

,,Maeykehiem is trots op haar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en ook zeker trots op het dorp Sint Nicolaasga. Maeykehiem vindt de verbinding met de lokale ondernemers belangrijk en probeert dit te versterken door en zaken te doen met lokale ondernemers", zo vertelde bestuurder Trijn van der Meulen van Maeykehiem bij de overhandiging. Daarom is ervoor gekozen om deze duo fiets aan te schaffen bij Nota Tweewielers uit het dorp. Dit is de eerste fiets die aangeschaft is bij de lokale fietswinkel uit Sint Nyk. Ook het onderhoud van deze fiets is in handen van Nota.

(Foto De Zakenman)

 

060220 duofiets maeykehiem 1Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!