Menu

zoeken

 

kerstwndeling pkabouterpad 2019 4Bij de ingang van het Vegelinbos achter de Renadovelden is vrijdag een houten paard met drie kabouters geplaatst. Het prachtige beeld is afgelopen zomer door de boomkunsternaar Banzai John in de werkplaats gemaakt. Het is onderdeel van de kabouterroute rondom de Amazone vijver.

Op tweede kerstdag is het paard te bewonderen. Al eerder is bij de ingang bij Maeykehiem een heks gemaakt. Ook tijdens de krystkuier is Banzai John aanwezig bij de Amazone vijver. Daar maakt hij nog een kunstwerk.

De zestiende Krystkuier start tweede kerstdag vanuit het Zalencentrum om 12.30 uur  en men kan zich nog aansluiten tot 14.30 uur  Tijdens ongeveer 6,5 kilometer lange wandeltocht voor jong en oud is er volop muziek en toneel en is er koek en zopie.

(Foto's: De Zakenman)

 

kerstwndeling pkabouterpad 2019 1kerstwndeling pkabouterpad 2019 2kerstwndeling pkabouterpad 2019 3Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!