Menu

zoeken

 

kerst 2019 idskenhuizen 5Het kerstfeest begon vrijdag al in Idskenhuizen. Op initiatief van plaatselijk belang kwamen inwoners van Idskenhuizen bijeen bij de beroemde DE waterput en jong en oud konden daar een kleine kerstwens in de kerstboom hangen.

Vele Idskenhuisters gaven gehoor aan de oproep en met muzikale klanken van Crescendo en het shantykoor Tegenwind. Plaatselijk belang zorgde voor Glühwein, chocolademelk, kaas en worst zodat het initiatief door de Idskenhuisters omarmt werd. Geertje Hoekstra van Plaatselijk belang was zeer tevreden over de opkomst. Naar verwachting wordt het volgend jaar herhaald gezien alle positieve reacties.

In de loop van de avond werden drie wensen uitgeloot. Aukje en Durk Hoekstra hadden de wens een orchideeplant voor Bouke Plantinga uit het dorp. Hij blijft altijd vrolijk ondanks zijn kwakkelende gezondheid. Minke Bergsma krijgt zijn buurtborreltje dat in 2020 zijn vervolg zal krijgen. De 8-jarige Thomas Bergstra kijk dagelijks naar de grote KPN toren op Spannenburg. Hij mag de toren binnenkort  bezoeken.

Zo begon vrijdagavond met een prachtig idee het kerstfeest in Idskenhuizen.

(Foto's: De zakenman)

 

 

kerst 2019 idskenhuizen 1kerst 2019 idskenhuizen 2kerst 2019 idskenhuizen 3kerst 2019 idskenhuizen 4kerst 2019 idskenhuizen 5kerst 2019 idskenhuizen 7kerst 2019 idskenhuizen 8kerst 2019 idskenhuizen 9kerst 2019 idskenhuizen 10kerst 2019 idskenhuizen 11

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!