Menu

zoeken

Marjan Jonkman3SINT NICOLAASGA - Topmodel Marjan Jonkman (25) staat met een groot interview in Viva. De Sint Nykster vertelt hierin over haar werk als ambassadeur voor SOS Kinderdorpen. Ze heeft The Hike gelopen, een sponsorloop die ze met haar broer en zus maakte voor het goede doel.

Jonkman liep 24 uur door Ghana als symbool voor de 24 uur per dag dat een SOS gastmoeder klaarstaat voor de kinderen in de SOS Kinderdorpen. Samen met haar broer Sven (23), zus Erna (26) en beste vriendin haalde ze 106.429 euro op voor het goede doel. Marjan Jonkman: ,,Het was zowel een mentale als een fysieke uitdaging, maar als je loopt met een doel voor een goed doel, dan lukt het. En het is gelukt!”

Lees een deel van het verhaal op de site van de Viva. Het complete artikel is te lezen in de papieren editie van het blad.

(Foto's: Joris Lugtigheid/SOS Kinderdorpen)

Marjan JonkmanMarjan JonkmanMarjan Jonkman



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!