Menu

zoeken

191117 Still IkZorg campagneEelco Stevens en zijn begeleider Siete Hoekstra van zorginstelling Maeykehiem in Sint Nicolaasga zijn sinds deze week te zien op posters en in een commercial op de landelijke televisie. De twee zijn drie weken lang het gezicht van de landelijke ‘Ikzorg’-campagne.

De campagne is een landelijk initiatief van de Zorg en Welzijn. Hiermee wil de sector nieuwe medewerkers te vinden die in de zorg aan de slag willen. In de sector is een groot tekort aan personeel. De verwachting is dat in 2022 125.000 mensen extra nodig zijn.

De Sint Nykster zorginstelling is blij met de campagne: 'Mooi dat ze ons als Maeykehiem hebben uitgekozen!', meldt Maeyehiem op Facebook, 'We zijn een kleinschalige zorginstelling met korte lijnen en medewerkers die elkaar, de cliënten en hun familie goed kennen. Bij ons hebben cliënten maximale regie over hun eigen leven en hebben ze veel vrijheid in de mooie omgeving van Sint Nicolaasga. Medewerkers werken met cliënten samen om zo de beste kwaliteit van zorg te bieden. De foto en de commercial van Eelco en Siete spreekt boekdelen!'

Bekijk hier het filmpje van Eelco en Siete. 

(Foto: Beeld uit het campagnefilmpje)

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!