Menu

zoeken

170804 Logo BurendagDe buren van Bouwen Houtring hijsen zich zaterdag in Tiroler hosen. Zij doen mee met de jaarlijkse Burendag. Op 28 september doen dit jaar in totaal vier buurten in Sint Nyk en omstreken mee aan de officiële Burendag van het Oranjefonds. 

De buurtvereniging Bouwen Houtring grijpt de gelegenheid aan om een Tiroler Winterfest te houden. Het Oostenrijkse feest draait om spelletjes voor jong en oud en en het eten van het stampot buffet. Het feest is op De Pit en duurt van van 14 uur tot 23 uur. 

Op de Heide draait het op 28 september om ontmoeten en verbinden. De activiteiten duren van 18 uur tot 23 uur. Het welbekende spelletje ‘Wie is het!?’ wordt op de Fazant gespeeld en duurt van 14 uur tot 23 uur. Het draait om ‘Samen met de buurt actief bezig zijn’ op de Slotweg van 13 uur tot 18 uur. 

Burendag wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Het is voor buurtorganisaties mogelijk een aanvraag tot € 400 in te dienen bij het Oranje Fonds om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!