Menu

zoeken

wissel 1Na bijna twee jaar werken is jeugdonderkomen De Wissel zaterdagmiddag officieel geopend. Met het overdragen van de sleutels en het doorknippen van een stevig stuk touw door de drie voorzitters van de jongerenverenigingen De Wissel, KPJ en Jeugdspoar, heeft het stichtingsbestuur het pand overgedragen aan de jongeren.

Age Feenstra bedankte namens de vele bouwers zaterdagmiddag Simon Romkes voor zijn tomeloze inzet voor de werkzaamheden aan het gebouw De Wissel. Hij was de grote kracht achter de verbouwing en zorgde dat de vrijwilligers, met meer dan vierduizend uren van de jongens en meisjes, in goede banen werden geleid. In De Wissel werd een plaquette onthuld als een blijvende herinnering aan zijn inzet.

De renovatie werd in twee fase uitgevoerd. De derde fase volgt volgend jaar met de isolatie van het dak. Daarna is alles afgerond. ,,Sint Nyk is een prachtige gebouw rijker geworden en dat alles voor en met de Sint Nykster jongeren'', aldus Jeltje Steneker namens het stichtingbestuur.

(Foto's: De Zakenman)

 

 

wissel 3wisswl 2

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!