Menu

 

Ringfiesten 2019 115Als enige linkshandige deelnemer heeft Lydia Steneker het ringfietsen gewonnen. Zij stak de meeste ringen van de 77 deelnemers die het allemaal met de rechterhand deden. Steneker miste slechts 2 ringen in de 36 rondes die werden gefietst.

Slechts een klein buitje probeerde het ringfietsen te vers maar gelukkig was het binnen vijf minuten weer droog en werd er fanatiek gefietst .

Met 7 deelnemers in de finale was het Lydia Steneker 70 punten die Leo Steneker net voorbleef. Steneker behaalde 68 punten Een puike prestatie leverde de  vitale 80 jarige Thijs de Jong met  de derde plaats.

Het werd een gezellig evenement op de Gaastweg Gastheer Lambert de Boer had al vroeg voor de deelnemers de koffie klaar en overbuurman Sjouke Bouma van Tresvers draaide overuren met zijn saucijzenbroodjes. 

Foto's: De Zakenman)

Ringfiesten 2019 114

ozio_gallery_nanoHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!